El cap de setmana passada es va realitzar la fira del cavall al Parc de la Festa de Reus. Uns dies plens d’activitats on el centre d’interès va ser el món del cavall.

Comencem el divendres a la tarda amb les passejades en poni mentre es jugava la final de Horseball a la pista central. El dissabte al matí hi va haver competicions de doma clàssica i per la tarda de salt d’obstacles.

Primer li va tocar a Úrsula amb Petit Noir en la prova de 0,40m … ¿i saps què? ¡Van quedar primers! Després va ser el torn d’Aitor amb Danonino a 0,60 on van fer un treball excel·lent i també van quedar primers. Ling també va competir en 0,60m amb Indian i només van fer 4 punts. Finalment, Elsa amb Mr. T van sortir a 1,00m on van quedar eliminats per oblidar-se de un salt, però gràcies a això es van concentrar més per a la prova d’1,10m i van fer un recorregut perfecte guanyant merescudament el primer lloc.

Diumenge va començar al matí amb concurs de doma on també va participar Ling; a la tarda va ser el moment per als carroussels de les diferents hípiques de la zona. Després de fer passejades amb ponis per als nens a la fira, l’equip QdB va anar a l’hípica a preparar-se per la seva exhibició a ritme de la cançó de Volcans (Buhos). Després van sortir tots a manera d’excursió cap al recinte de la fira. En el nostre carroussel van participar Elsa amb Mr. T, Carla amb Marea, Aitor amb Danonino, Úrsula amb Petit Noir, Julia amb Nesquick i Gonzalo amb Tuca.

I cada dia a la nit vam poder gaudir de l’espectacle eqüestre a càrrec del genet francès Laurent Galinier, d’estil còmic.

Un cap de setmana ple d’activitats per gaudir amb els cavalls. I tu, també vas anar a la fira?