Ei que diumenge passat vam anar de concurs! Aquesta vegada va tocar prop de casa, a les Quadres Mas Tallapedra de Reus.

Vam anar uns quants a concursar: Aitor amb Danonino, Úrsula amb Petit Noir, Ling amb Indian, Elsa amb Mr. T. i Pep amb Cantura i Fofo.

Comencem d’hora preparant els cavalls per pujar-los al remolc i un cop allà va tocar raspallar, ensellar i escalfar als ponis.

El primer torn va ser per a Aitor i Úrsula en la prova de 0,40m. Aitor va realitzar un recorregut fantàstic quedant primer ex aequo, felicitats campió!

D’altra banda, els nervis van jugar una mala passada a Úrsula doncs va quedar desqualificada després d’entrar a un salt del revés. Però això li va servir per concentrar-se i en la prova de 0,75m va fer un recorregut perfecte el que la va portar a quedar primera de la prova!

Després li va tocar a Ling amb Indian a 0,60m, les dues van estar fantàstiques en tot el recorregut, però … els nervis van fer que es despistés i no va passar entre els cons al final del recorregut, de manera que va ser penalitzada amb 4 punts, una llàstima, però estem segurs que no li tornarà a passar.

Pep amb Fofo i Elsa amb Mr. T van estar fantàstics en la prova de 1m. Elsa va quedar primera i Pep amb Cantura quedar segon, no està gens malament eh .. En la prova d’1,10 Pep va quedar primer i Elsa … bé, va tenir un petit problema i va acabar caient contra una objecció, però no us preocupeu, no es van fer mal ni ella ni el poni.

Va ser una jornada molt intensa i alhora tots vam aprendre molt del que anava passant, com corregir errors o com avançar-se als problemes.

I tu, t’apuntes al següent?