quadres Quadres d'En Blai

Pupilatge

Tenim dues opcions de pupil·latge per adaptar-nos millor a les necessitats del vostre cavall. Combinant el box amb el paddock li proporcionem al nostre company l’equilibri perfecte, a més estarà en contacte amb altres cavalls i rebrà cinc àpats diaris.

Opció 1 → Dia al paddock i nit al box.
Opció 2 → Dia i nit al paddock.

Nòria

Oferim la possibilitat que el vostre cavall s’entreni al caminador. Realitzar aquest exercici complementari li proporcionarà molts beneficis: una millora la condició física, reducció de les possibilitats de lesió ia més garanteix que el nostre animal realitzi un exercici constant.

A escollir entre dos, tres o quatre dies a la setmana.
noria caballos Quadres d'En Blai
cesión de caballo

Cesió de cavalls

Gaudeix d’un cavall com si fos teu sense la necessitat de comprar-lo. Aquesta és una opció molt apropiada per a genets que van millorant el seu nivell d’equitació ja que permet canviar el cavall a mesura que es va evolucionant.

Opció de realitzar una cesió compartida (entre dues persones).

Doma de cavalls y Venda de cavalls

Doma de poltres o entrenament i perfeccionament de cavalls ja domats en les diferents disciplines eqüestres.

Venda de poltres nascuts a les nostres instal·lacions o de cavalls que tenim a les instal·lacions i han estat entrenats aquí.

caballo en la naturaleza Quadres d'En Blai
Quadres d'En Blai montar a caballo clase

Lloguer per a events

Lloguer de cavall o poni per a diferents ocasions com ara aniversaris o casaments. Ens desplacem amb el nostre equip per fer de la teva celebració una ocasió divertida i inoblidable acompanyats dels nostres simpàtics amics.

Altres serveis

Veterinari i Ferrador

Si el teu cavall necessita assistència mèdica o una visita del ferrador, et posem en contacte amb un professional de confiança.

Esquilat

Realitzem diferents esquilats: esquilat de cavall sencer o només cos.

Transport

Gestionem personalment el transport del cavall.

Preparació exàmens galops

Classes teòriques i pràctiques adaptades a cada nivell de galops. Acompanyament en tot el procés incloent el desplaçament del dia de l’examen.

Transporte de caballos Quadres d'En Blai