Iniciación a montar a caballo

Classes d’equitació

Iniciació

Perfecte per a aquelles persones que no han realizat classes o volen tonar a agafar contacte amb el món del cavall.

Perfeccionament

Entrenament per a millorar en les diferents disciplines eqüestres: doma clàssica, salt d’obstàcles i cross.

Hipoteràpia

Realitzem teràpies amb cavalls de la mà de persones qualificades per a contribuir a la millora física i psíquica de persones amb diferents patologies.

La hipoteràpia consisteix en aprofitar els principis terapeutics del cavall per a realitzar un tractament diferent. Es basa en aspectes com la transmisió del calor corporal del cos del cavall a la persona, els impulsos rítmics i el moviment tridimensional.

Rutes

Programem rutes a cavall periòdicament per a que els nostres clients habituals gaudeixin de la naturalesa amb els seus animals. També podem organitzar rutes més personalitzades per a aquelles persones que na tenen un mínim nivell d’equitació.

Si tienes dudas o quieres saber más pregúntanos, estaremos encantados de ayudarte.

Contacta’ns

Campus

Preparem dies plens d’activitats al costat dels nostres companys per a introduir a aquells que no hagin tingut contacte amb la equitació o per a aquells infants que ja practiquen equitació regularment. Són unes setmanes molt dinàmiques en les que els nens realitzen una inmersió en el món del cavall i reben informació constantment.

Normalment realitzem campus durant les vacances escolars de Nadal, de Setmana Santa i durant l’estiu.

¡Consulta el nostre calendari i apunta’t el proper campus!
Calendari
Concurso hípica

Concursos socials

Organitzem concursos a la nostra hípica per a gaudir d’una jornada divertida a les instalaciones, i alhora, preparar i assatjar els recorreguts i reprises abans de sortir a concursar a l’exterior.

Pots  consultar quan realitzem el porper concurs al  nostre calendari d’eventos.
Calendari

Altres activitats

Participació en events exteriors

Ens trobareu en fires del cavall com Fira del Cavall de Reus, per Sant Jaume. També participem en els 3 tombs de diferents localitats properes, a la Cavalgada de Reis de Reus y també ens podreu trobar en diferents fires de Nadal fent passejos en poni per als infants.

Som una comunitat

Ens agrada relitzar sopars a l’aire lliure durant l’estiu, calçotades i diferents events a les nostres instal·lacions per a conèixe’ns més i gaudir d’aquest món en companyia.

Participació als Tres tombs de Reus 2019. Hípica Quadres d'en Blai.